Skab en firmafest de ansatte sent vil glemme

Gin

De fleste virksomheder og firmaer prioriterer at holde en firmafest en eller flere gange i løbet af et år. En firmafest er nemlig med til at skabe gode sociale relationer på arbejdspladsen, og da det sociale miljø har stor betydning for medarbejdernes fremmøde og effektivitet, er det bestemt værd at prioritere. Spørgsmålet er så bare lige, hvordan man planlægger den helt perfekte firmafest. Herunder kan du læse om nogle simple tips og tricks til, hvordan du glæder dine ansatte ved at arrangere en firmafest, de sent vil glemme.

Gå ikke ned på drikkevarer

De fleste sociale arrangementer – hvad enten det er på arbejdspladsen eller i privaten – omfatter alkohol og lækre drikkevarer. Det skal der naturligvis også være til en firmafest, som de ansatte sent glemmer. Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvilke drikkevarer der købes ind. Der findes nemlig et hav af forskellige drikkevarer – både med og uden alkohol.

En firmafest i topklasse skal naturligvis ikke gå ned på kvaliteten af drikkevarerne til festen. Derfor kan det være en god ide at købe de forskellige drikkevarer ved specialister inden for området. Der findes nemlig både dyrt og billigt alkohol.

Et tip, der kan gøre firmafesten ekstra eksklusiv, er at købe forskellige varianter af samme type alkohol. I stedet for at købe flere flasker af den samme gin kan man købe flere forskellige varianter af gin. Find luksuriøse gin her< hvis det lyder som en ide, der vil falde i god smag hos dine ansatte. Ved at lave en lille smagstest på de forskellige ginvarianter sikrer man samtidig en uformel underholdning til festen.

Is og tilbehør skal der til

Det er dog ikke alene de forskellige alkohol-varianter, der skal til for at skabe en firmafest af høj kvalitet. Også isen og tilbehøret til de forskellige drinks og cocktails skal være i orden. Til den kvalitetsbevidste firmafest går man nemlig ikke ned på udstyr i baren. Derfor kan det være en god ide at alliere sig med en leverandør, der kan levere is til de forskellige drinks og cocktails. Det ser bare lidt mere fancy og lækkert ud, når Mojito’en laves med den rette variant af is – nemlig knust is. Find kvalitets-is til dine luksuscocktails her<

Det er dog ikke nok med luksuriøse alkoholvarianter og lækkert knust is. Til den helt perfekte og kvalitetsbevidste firmafest bliver alle drinks og cocktails naturligvis serveret i de rette glas. Der er nemlig stor forskel på, hvilke glastyper der hører til hvilke drinks. Det kan derfor være en god ide at købe eller leje professionelle drinks- og cocktailglas, hvis ønsket er at skabe en gennemført og luksuriøs firmafest. Der hersker nemlig ingen tvivl om, at dine ansatte vil blive dybt imponeret af, hvor skarpt firmafestens kvalitetsbevidste tema er udført.

Når du har styr på ovenstående detaljer, er du klar til at pynte eksklusivt op og byde dine ansatte velkommen til deres firmafest af høj kvalitet med både gin-smagning og cocktails med is i yderst moderigtige cocktailglas. 

Udgiv indhold