God mad og vin – også i hverdagen

mad og vin

Holder du, som så mange andre, også af at nyde en god middag med tilhørende vin på restaurant i weekenden? Hvorfor så ikke flytte sådan en skøn oplevelse ind i hverdagen, kunne man tænke, det er altid dejligt at have noget at glæde sig til på en kedelig mandag. Desværre så oplever mange, at hverdagen langt fra byder på den ro og intimitet, som man ofte forbinder med et restaurantbesøg.

Men dermed ikke sagt, at man ikke kan få lidt af den samme oplevelse i hverdagen i de hjemlige rammer. Selvom I selv må stå for at trække vinen op samt serveringen og madlavningen, så kan oplevelsen sagtens bliver god. Måske endda bedre. Når alt kommer til alt, så besøger man jo oftest en restaurant for at få god mad og vin og hyggeligt samvær – og dét kan I også få derhjemme. Det eneste det kræver, er lidt planlægning og forberedelse.

Gode opskrifter til hverdagen

Når det kommer til forberedelsen af hverdagens kulinariske oplevelser, så falder langt de fleste tilbage i den vante rille, hvor de tre hofretter kører på repeat. Ikke at det er en uvane, men søger man noget, der minder om en restaurantoplevelse, så skal barren hæves. Det er lige netop her, mange mister modet, eftersom det kræver lidt mere at planlægge sådan en middag.

Det er her, Føtex kommer ind i billedet – og ikke kun, når det kommer til at handle ind. Føtex har lavet en samling af opskrifter på hjemmesiden, som kan fungere som inspiration, rettesnor eller menu for aftenens middag. Samlingen rummer både opskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert, så der er nok at tage fat på. Inde i opskrifterne kan du vælg hvor mange I er til spisning, og så skalerer ingredienslisten automatisk op og ned. Så skal du ikke bekymre dig om at købe hverken for meget eller for lidt. Desuden står der, hvor længe retterne tager at lave, så du nemt kan planlægge resten af dagens gøremål. Med dette redskab bliver madlavningen nemmere at strukturere og planlægge.  

Familiens livretter

I hverdagen spiser hele familien ofte med, hvilket betyder, at børnene også har et ord at skulle have sagt, når det kommer til aftensmaden. Føtex’ samling af opskrifter indbefatter derfor både gamle kendinge, nye spændende retter og noget midt imellem. Prøv en lækker omgang chili con carne eller en letrimmet torsk med skyr-creme. Tag eventuelt børnene med i køkkenet de dage, hvor der er ekstra god tid, og øv jer sammen på familiens livretter. Se lækre aftensmad opskrifter her< og glem ikke, at vinen ikke trækker sig selv op. God fornøjelse!

Udgiv indhold